Den internasjonale kaffedagen 2024

En hyllest til kaffen og dens helter:

Bærekraftig nytelse på den internasjonale kaffedagen

Den 1. oktober markerer vi den internasjonale kaffedagen, en dag dedikert til å feire vår kjærlighet til kaffe. Men i år vil vi på Kaffa.no også benytte anledningen til å sette søkelyset på noe som er minst like viktig som den perfekte koppen: Bærekraft i kaffeproduksjonen.

Bruk koden Kaffedagen24 den 1. oktober og få 10% avslag på all økologisk kaffe fra vår meny. 

Kaffen vi elsker, menneskene bak den

Bak hver eneste kaffebønne ligger det utallige timer med hardt arbeid. Fra bøndene som dyrker kaffeplantene, til arbeiderne som plukker og behandler bønnene, er det mange hender som bidrar til å skape den drikken vi nyter hver dag. I år ønsker vi å hedre disse menneskene og deres innsats.

#CoffeePeople: En kampanje for trygge og sunne arbeidsforhold

I samarbeid med International Coffee Organization (ICO) og International Labour Organization (ILO) lanseres i år kampanjen #CoffeePeople. Målet er å fremme retten til et trygt og sunt arbeidsmiljø i hele kaffeverdikjeden. Visste du at kaffeproduksjonen sysselsetter rundt 125 millioner mennesker på verdensbasis? Det er derfor avgjørende at vi jobber sammen for å sikre at disse menneskene har trygge og sunne arbeidsforhold.

Bærekraft hos Kaffa.no

På Kaffa er vi opptatt av bærekraft. Vi jobber tett med våre kaffebønder i snart 20 år for å sikre rettferdige priser og gode arbeidsforhold så langt det lar seg gjøre. Vi velger nøye ut våre leverandører og sørger for at kaffen vi tilbyr ikke bare smaker helt fortreffelig, men er produsert på en ansvarlig måte. Når du kjøper kaffe hos oss, kan du være trygg på at du støtter en bærekraftig kaffeproduksjon.

Feir kaffedagen med oss!

Vi inviterer deg til å feire den internasjonale kaffedagen sammen med oss! Utforsk vårt utvalg av bærekraftig økologisk kaffe, les mer om #CoffeePeople-kampanjen, og del din kjærlighet til kaffe på sosiale medier med emneknaggen #InternationalCoffeeDay. 

Bruk koden Kaffedagen24 den 1. oktober for 10% avslag på all økologisk kaffe fra vår meny 

La oss sammen skape en fremtid der kaffe ikke bare smaker godt, men også gjør godt.

Nyttige lenker: